Isolering

Vorbasse Byg er din kvalitetsbevidste tømrer i Sydjylland

Papirisolering

Hos A. Multi og Papirisolering ApS har vi mange års erfaring med indblæsning af papirisolering i bygninger for både private og erhverv i Esbjerg, Kolding og Grindsted samt omegn.

Derfor er vi den oplagte samarbejdspartner, når der skal isoleres. ​ Samtidig er dét det billigste produkt på markedet, så du kan både være økonomi- miljø- og kvalitetsbevidst på samme tid. Se hvor meget du kan spare her. ​​​

Hvorfor er papirisolering den bedste løsning?

Anvendelsen af isolering med papir stiger hvert år, og det er ikke uden grund. Modsat for eksempel isolering med mineraluld, som dårligt tåler fugt, så reagerer isolering med papir stort set ikke på fugt, hvorfor det er sværere for skimmel og andre negative konsekvenser at kunne udvikle sig.

​Da det samtidig er tilsat brand- og svampehæmmende mineralske salte – i små doser – er det en ideel isolering til alle typer byggerier. Med papirisolering minimerer man risikoen for fugtskader på byggeriet, samtidig med at det giver et sundt indeklima og en effektiv isolering.

Indblæsning​ skal foretages med rigtige maskiner

Det er vigtigt at lade professionelle stå for indblæsningen af isolering med papir for at sikre den optimale og holdbare effekt. ​Indblæsningen skal foretages med de rigtige maskiner, og dem har vi. Maskinerne sikrer den korrekte densitet af papirulden, hvorfor manuelt arbejde med papirisolering må frarådes.

​Her kan papirisolering med fordel anvendes

  • Loftkonstruktioner
  • Etageadskillelse
  • Indervægge
  • Indvendig isolering af massiv ydermur
  • Isolering af ydermur med træskelet
  • Uudnyttet loft- og skunkrum
  • Hulmurskonstruktioner
  • Etagedæk, når isoler ligger over fugtspærre eller betondæk
Vi kan hjælpe dig med et tilbud allerede i dag

Har du lyst til at høre mere om den miljøvenlige papirisolering, så er du velkommen til at kontakt os på telefon 40 84 62 26 eller på e-mail albe@os.dk. Du kan også kontakte os her og få et uforpligtende tilbud.

Hulmursisolering af din bolig med papiruld

Hos A. Multi og Papirisolering ApS har vi årelang erfaring med hulmursisolering for både private og erhverv, hvorfor vi er en oplagt samarbejdspartner til opgaven. ​ Mangler der hulmursisolering i din bolig, så få gjort noget ved det med det samme.

Der er mange penge at spare på varmeregningen med god isolering, og hulmursisolering er en af de mest effektive løsninger til styrkelse af din boligs isoleringsevne. Vi kører i og omkring Esbjerg, Kolding, Grindsted og omegn.

Skån miljøet og få samtidig gavn af gode fordele

Der er flere fordele ved at få lavet hulmursisolering til din bolig, hvis den ikke allerede er det. Dels vil hulmursisoleringen have en markant positiv effekt på din varmeregning, og dels vil du være med til at spare miljøet for store mængder CO2 de næste mange år. Se hvor meget du kan spare her. ​​​

Samtidig vil korrekt hulmursisolering gøre indeklimaet i dit hus bedre, og energimærkningen vil, hvis du skal sælge, få et hak opad og dermed gøre huset endnu mere attraktivt for potentielle købere.​

Hvordan får jeg hulmursisolering

Første skridt er at ringe til A. Multi og Papirisolering ApS. Vi er eksperter i isolering af hulmur med papiruld, og vi garanterer en korrekt og effektiv isolering. Den rigtige hulmursisolering afhænger af din bolig, og derfor kommer vi gerne ud og gennemgår dit hus eller din bygning med dig, så vi finder frem til den optimale løsning. Det er den sikkerhed, du får, når du bruger en fagmand.

Loftisolering til nyt og eksisterende byggeri

Hos A. Multi og Papirisolering ApS er vi eksperter i loftisolering af alle typer lofter og loftrum for både private og erhverv i Esbjerg, Kolding og Grindsted samt omegn. Så skal du bygge nyt, eller mangler der isolering i det eksisterende byggeri, kan vi sørge for professionel og effektiv isolering af loft.

​I nybyggerier er der i dag skærpede krav til isolering, så er det en selvfølge at få foretaget omfattende loftisolering, men i mange gamle huse og bygninger forholder det sig anderledes. ​ Her er der måske kun lidt eller mangelfuld isolering, og det koster dig penge og miljøet unødig CO2. Se hvor meget du kan spare her. ​​​

Hvorfor er det vigtig for dit at få en loftisolering?

Det er vigtigt at have et godt indeklima, og her spiller isolering en stor rolle. Manglende isolering af loft betyder også, at store mængder varme forsvinder ud gennem taget, men det kan en efterisolering råde bod på.

Der er naturligvis udgifter forbundet med loftisolering, men den årlige besparelse på varmeregningen, som du efterfølgende vil opleve, gør det til en rigtig god investering. ​ Vi kan indblæse papirisolering ved loftet og på den måde efterisolere, så bygningen får lettere ved at holde på varmen med den nye loftisolering.

Efterisolering fremtidssikrer dig og din bolig

​Vi har stor erfaring med efterisolering af alle typer byggerier, tag og meget mere, så du er garanteret et kvalitetsresultat til de næste mange år. Vi hjælper dig, hvis din bolig eller bygning ikke lever op til nutidens krav om isolering, så kan A. Multi og Papirisolering ApS sørge for en korrekt og fremtidssikret efterisolering i Esbjerg, Kolding og Grindsted samt omegn.

Lav en langtidsholdbar investering med efterisolering i papiruld

Der kan sive rigtig meget varme ud af vægge og lofter, hvis ikke efterisoleringen er tilstrækkelig eller korrekt. Det er mange penge hvert år, som unødvendigt bliver tilføjet din varmeregning. Med en efterisolering af eksempelvis hulmure, tag eller lofter med papiruld, vil du kunne spare mange penge på varme hvert eneste år. Se hvor meget du kan spare her. ​​

Vi sikre dig en kvalitetsbevidst løsning, der også vil gavne dit indeklima. ​Du investerer både økonomisk og miljømæssigt med denne løsning, ud over disse fordele, så vil din bolig stige i værdi, hvilket kan være en fordel, hvis du ønsker at videresælge den.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.